Achter de schermen:

50 teamgenoten met familiegevoel als succesfactor

Het team

Werken bij Famileo betekent deel uitmaken van een hecht team. Wij zijn één grote familie die mensen met dezelfde waarden samen heeft gebracht. Ons team staat voor vreugde, uitdaging en solidariteit. Onze familie groeit snel: elke maand arriveren nieuwe, talentvolle en enthousiaste teamleden uit alle hoeken van Frankrijk (en zelfs elders). Vandaag de dag bestaat ons team uit 50 personen die allemaal vanuit Saint-Malo, Frankrijk en Barcelona, Spanje werken. Samen laten wij zien dat familiebanden ook op afstand versterkt kunnen worden!

Wij horen graag van u!

Wellicht heeft u ons al eens geschreven of gebeld en heeft u gemerkt dat wij er altijd zijn om uw vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en u verder op weg te helpen. Ons klantenserviceteam, bestaande uit Clémence, Thomas, Charlotte (x2!), Marine, Pascaline, Pol en Kelly, staat graag tot uw beschikking! Dit topteam werkt nauw samen met de andere teams van Famileo en kan u perfect inlichten en verderhelpen.

Enkele leuke weetjes…

  • Verschillende medewerkers van Famileo zijn familie van elkaar. Waarschijnlijk om de nadruk nog wat meer op familiebanden te leggen!
  • Ons team met ontwikkelaars heeft als bijnaam "Team T-shirt", aangezien echt iedereen in het team enkel T-shirts draagt, zelfs de nieuwe medewerkers!
  • Iedereen in het team heeft wel een bijnaam: Bob voor Dylan, Milouche voor Emilie, Hortie voor Hortense, Jack voor Erwann, Orsy voor Orsolya, etc. Gezellig, net als thuis!
  • In 8 jaar tijd heeft ons team ongeveer 784 potjes Marie Morin chocolademousse verslonden en zeker 1.000 gerechten besteld bij het lokale Thaise restaurant. En dan hebben we het nog niet eens over alle croissants en andere typisch Franse viennoiserieën! Hadden we al verteld dat we van eten houden?
  • Sportief zijn is geen must om aangenomen te worden bij Famileo, maar u zult onze teamleden regelmatig zien joggen, surfen, suppen, of tennissen. U heeft nu vast wel begrepen waarom.
Zin om het avontuur met ons aan te gaan?
Contacteer ons

Het team van Famileo

Wilt u graag nog meer over ons weten?

Onze drijfkracht

Wij vinden het ontzettend belangrijk om u meer te vertellen over onze belangen en drijfkracht.

Ons verhaal

Alles begon met een mooi familieverhaal. Om die reden dragen we nu bij aan dat van u en maken wij al 8 jaar lang elke maandag krantjes.