> Een familielid heeft zich geabonneerd
U kunt u gratis bij het familieaccount aansluiten door een profiel aan te maken.
Vraag aan uw familieleden die al een account hebben om u de "familiecode" te sturen. Deze beveiligde code is privé en is terug te vinden in het berichtenoverzicht van de familie in hun eigen Familie-account. Als u de code heeft ontvangen, gaat u naar de rubriek 'Ik sluit me aan bij mijn familie' en volgt u de instructies. 
Ingeschreven familieleden kunnen u ook per mail of sms een uitnodiging sturen. De familiecode is dan al ingevuld. 

> Mijn familie heeft nog geen abonnement
Om te beginnen met het versturen van mooie krantjes moet een familielid een abonnement nemen. Bij onze abonnementen zit u nergens aan vast en bepaalt u zelf hoe vaak u een krantje wilt ontvangen. Ga in het menu naar de rubriek 'Formules en tarieven' voor meer informatie.
Zodra het abonnement is afgesloten, kunnen andere familieleden een profiel aanmaken en zich gratis bij het familieaccount aansluiten.

Klik op "Mijn account" rechts bovenaan de homepage van de website om u in te loggen.
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken door te klikken op "Wachtwoord vergeten?". Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn persoonsgebonden.

Let op: de familiecode is geen gebruikersnaam. Deze zorgt er alleen voor dat u zich de eerste keer veilig kunt inschrijven. Wanneer u de volgende keer wilt inloggen, moet u de inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) gebruiken die u bij de inschrijving heeft ingevoerd.

Een configuratie van ons team is nodig om uw account te ontgrendelen, neem contact met ons op!

> Maandelijkse abonnementen
Als u ook mooie krantjes wilt versturen, moet iemand in de familie een abonnement afsluiten. Dit kan door op de homepage of in het menu op de rubriek 'Ik abonneer mijn familie' te klikken. Vervolgens hoeft u maar de volgende stappen te volgen om u in te schrijven: bepaal hoe vaak u een krantje wilt versturen en kies de bijbehorende formule, maak een profiel aan, vul het afleveradres in en de datum waarop uw eerste krantje moet worden verzonden en voer de betaalmethode in.
Als dit is gelukt, ontvangt u een unieke familiecode van 6 tekens. Hiermee kunnen andere familieleden zich veilig bij het privé-account aansluiten. Zodra het account is aangemaakt, vervalt de familiecode en moeten anderen zich bij hun account aanmelden met de inloggegevens die ze bij de inschrijving hebben ingevoerd.

> Bijzonder geval: Famileo-box & cadeaubonnen
Ga het avontuur met ons aan en geef een onvergetelijk cadeau!
Onze Famileo-box is een mooie welkomstdoos waarmee u iemand een abonnement van 6 maanden cadeau kunt doen. Perfect om met de hele familie cadeau te doen.
Opmerking: met de unieke activeringscode profiteert u van een vooraf betaald abonnement van enkele maanden. Vul de code aan het begin van het inschrijfproces in. U hoeft geen bankpasgegevens in te voeren bij het aanmaken van het account.
Als u het cadeau-abonnement na het verstrijken van de periode wilt verlengen, moet u een nieuwe betaalmethode invoeren. Dit kan door een extra maanden aan de familiespaarpot toe te voegen of door een betaalpas te registreren waarvan iedere maand een bedrag zal worden afgeschreven. Uiteraard zit u ook hierbij nergens aan vast.

De familiecode is de identificatiecode van een familienetwerk. Met deze code kunt u zich bij uw familienetwerk voegen tijdens uw inschrijving. Uw reeds ingeschreven familieleden beschikken over deze familiecodes. Als uw familielid zich nog niet bij Famileo heeft ingeschreven, moet u eerst een abonnement afsluiten. Hierna ontvangt u een familiecode.

Met deze code kunt u zich bij uw besloten familienetwerk van Famileo aansluiten. De code bestaat uit 6 karakters. U kunt de code op twee manieren gebruiken:
- Ga naar de website www.famileo.com en klik vervolgens in het menu linksboven op de rubriek 'Ik sluit me aan bij mijn familie'. Maak vervolgens in enkele klikken uw profiel aan.
- Download de Famileo-app in de Apple Store of Play Store, klik op "Account aanmaken" en volg de instructies.

Wanneer u zich abonneert, wordt u gevraagd uw betaalpasgegevens in te voeren*. Deze betaalpas zal vanaf dat moment voor de betaling worden gebruikt. Indien u een kortingscode heeft, zal de korting standaard de 1e maand worden toegepast.
Indien u met meerdere personen wilt betalen, heeft Famileo de familiespaarspot bedacht. Dankzij deze spaarpot kunnen alle familieleden die zich bij Famileo hebben ingeschreven, bijdragen aan de betaling van het abonnement. Als u de spaarpot wilt gebruiken, gaat u naar uw Famileo-account (uitsluitend op een computer) en klikt u op het tabblad 'Spaarpot'. Er wordt uitsluitend geld afgeschreven van de betaalpas van de beheerder wanneer het bedrag in de spaarpot ontoereikend is voor de volgende maand.

*Bijzonder geval: Famileo-box en cadeaubonnen: met de unieke activeringscode profiteert u van een vooraf betaald abonnement van enkele maanden. Vul de code aan het begin van het inschrijfproces in. U hoeft geen bankpasgegevens in te voeren bij het aanmaken van het account.

Betalingen worden verwerkt door de bedrijven Dalenys en Checkout, partners van Visa en Mastercard, en voorname spelers in de sector van beveiligde betalingen. Famileo bewaart zonder uw toestemming geen gegevens met betrekking tot uw betaalmethode.

Uw abonnement wordt maandelijks verlengt indien het beherend lid dit niet opzegt. Dalenys of Dalenys schrijft het te betalen bedrag af van de betaalpas die voor de eerste betaling is gebruikt, tenzij het bedrag in de familiespaarpot toereikend is.

Het aantal krantjes dat per maand wordt verzonden, verschilt per abonnement. Per krantje kunt u 30 berichtjes publiceren. U kiest zelf de formule die het best bij uw familie past! De formule met een maandelijks krantje is momenteel de gekozen formule.
Deze formule is ideaal als er niet veel familieleden zijn die berichtjes plaatsen (minder dan 10) en als u per maand slechts enkele foto's wilt sturen.
Als er wel veel familieleden zijn die regelmatig berichtjes willen plaatsen en/of als u veel foto's van uw dagelijks leven wilt delen, sluit de tweewekelijkse of wekelijkse formule het best bij uw behoeften aan. Hiermee worden uw grootouders dus nog vaker verrast.

U kunt uw abonnement bekijken in het tabblad "Familiespaarpot" op uw pc of in de app.

Ja, het is mogelijk om de formule te wijzigen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer het maximum aantal berichten te snel wordt bereikt. Het familielid dat het abonnement beheert, kan het abonnement wijzigen via de beheerinterface voor abonnementen.
Als u een formule met een hogere frequentie kiest, wordt de wijziging direct doorgevoerd en zal de eerstvolgende afschrijving plaatsvinden op de dag van de volgende afschrijving, zoals weergegeven op de pagina. Als u een formule met een lagere frequentie kiest, wordt de wijziging doorgevoerd op de dag van verlenging van het abonnement.
De formule kan één keer per maand worden gewijzigd. Tien dagen na de dag van verlenging van het abonnement zal de beheerder in het gedeelte 'Abonnement beheer' via de knop 'formule wijzigen' de formule kunnen wijzigen.

Het beherend lid kan op elk moment het afleveradres van het krantje wijzigen. U hoeft alleen maar via een computer in te loggen op uw Famileo-account en vervolgens naar het tabblad "Abonnement beheer" te gaan.

Het is mogelijk om meerdere abonnementen af te sluiten met hetzelfde e-mailadres. Ga hiervoor op een computer naar www.famileo.com en log in bij uw account. Klik vervolgens in het menu linksboven op 'Een ander familielid abonneren' en volg de stappen. Er wordt een nieuwe familiecode aangemaakt en uw familieleden kunnen zich bij dit nieuwe netwerk aansluiten door op 'Meedoen met de familie' te klikken.  

Tip van Famileo: Het is mogelijk berichtjes te kopiëren, waardoor u hetzelfde bericht heel eenvoudig aan meerdere familieleden tegelijkertijd kunt sturen.

De beheerder kan dit doen door op onze website www.famileo.com naar de interface 'beheer van het abonnement' te gaan. U zit nergens aan vast en kunt dus op ieder moment uw abonnement opzeggen.

Opmerking: Wilt u uw abonnement opzeggen, maar is de familiespaarpot nog niet leeg? Neem contact met ons op via e-mail: hallo@famileo.com of via het volgende telefoonnummer: +32 2 808 09 67.

Natuurlijk! Klik op de volgende link voor meer informatie over ons sponsorprogramma en onze promoties: https://www.famileo.com/famileo/nl-BE/promotie-sponsorcode

De beheerder van het familieaccount is de baas over het account. Over het algemeen heeft hij of zij de familie ingeschreven en wordt zijn of haar betaalpas gebruikt. Hij of zij ontvangt maandelijks een factuur voor het abonnement. De beheerder heeft toegang tot het tabblad 'Abonnement beheer ', waar hij het abonnement kan wijzigen of opzeggen en het beheer aan een ander familielid kan overdragen.

Als u in uw account naar 'Familiespaarpot' gaat, kunt u zien wie in uw familie de beheerder is. De naam van de beheerder staat bovenaan.

Ja, u kunt meerdere familieaccounts beheren. Log in en klik in het menu aan de linkerkant op de knop 'Een andere naaste abonneren'. Hier kunt u eenvoudig tussen uw verschillende familieaccounts wisselen.

Tip van Famileo: Het is mogelijk berichtjes te kopiëren, waardoor u hetzelfde bericht heel eenvoudig aan meerdere familieleden tegelijkertijd kunt sturen.

Het krantje is momenteel beschikbaar in het Frans, Engels, Nederlands en Spaans.
Indien u graag uw berichtjes in een andere taal schrijft, dan is dat zeker mogelijk. Echter niet alle karakters en talen zijn op dit moment compatibel met ons systeem. Het kan voorkomen dat er in een bepaalde taal wordt geschreven en deze lijkt te worden geaccepteerd door de app. In het krantje zullen deze karakters echter door een vraagteken worden vervangen.

Hierbij de talen die compatibel zijn met ons systeem:
- Duits
- Catalaans
- Deens
- Italiaans
- Noors
- Portugees
- Zweeds
Wij werken er hard aan om zo snel mogelijk meer talen aan te kunnen bieden.

De krantjes zijn zeer ergonomisch waardoor ze door iedereen kunnen worden gelezen. Het formaat is met zorg en in overleg met ergotherapeuten gekozen.
De krantjes worden geprint op A4-papier en bevatten maximaal 30 berichtjes (max. 16 per pagina). De opmaak gebeurt automatisch en de berichtjes verschijnen in de volgorde waarin ze door de familie zijn geplaatst. Voor een maximale leesbaarheid worden er slechts 2 grote foto’s op elke pagina gezet.
Klik hier om het voorbeeldkrantje te bekijken:
https://www.famileo.com/bundles/web/_nl/files/Gazette-DEMONSTRATION.pdf?v8-3

Uw familie kan maximaal 30 berichtjes per krantje plaatsen. Wanneer u meer dan één berichtje heeft geplaatst, worden ze automatisch op de goede datum gezet. Het aantal pagina's wordt automatisch aangepast, zodat er nooit blanco pagina's in het krantje staan.
De krantjes worden op maandag verstuurd, afhankelijk van de frequentie van het abonnement. U heeft tot de avond voor uitgifte van het krantje (zondagavond om middernacht) de tijd om berichtjes te plaatsen.
Wanneer de limiet van 30 berichtjes is bereikt, verschijnt er een melding in het berichtenoverzicht en is het niet meer mogelijk berichtjes te plaatsen. Zodra het krantje is uitgegeven, kunnen er weer nieuwe berichtjes worden gestuurd.

U vindt de volgende uitgiftedatum in de blauw balk boven in het berichtenoverzicht. Dit is altijd een maandag. Het krantje wordt daarna gemaakt en binnen 3 dagen per post verzonden. Afhankelijk van het gekozen abonnement kan de uitgiftefrequentie variëren. U heeft tot de avond voor uitgifte (zondagavond om middernacht) de tijd om uw berichtjes te plaatsen.

Wanneer u een abonnement hebt, printen en verzenden we het krantje aan uw familielid. Andere familieleden hebben via hun account toegang tot een pdf-versie van het krantje waarin 'open voor familie' zijn verwijderd.

De krantjes worden iedere maandag gegenereerd, zodat ook de berichtjes van het weekend ervoor nog kunnen worden meegenomen. Vervolgens worden ze gedrukt en binnen 3 dagen verzonden. De post doet er over het algemeen 2 à 3 dagen over om de krantjes te bezorgen, wat betekent dat de meeste krantjes vrijdag of de maandag daarop aankomen.

Wanneer uw krantje op de maandag wordt gedrukt, wordt deze tegen het spoedtarief verzonden. Uw familielid zou het krantje dus binnen 4 tot 6 dagen per post moeten ontvangen. Indien uw familielid het krantje na 10 dagen nog altijd niet heeft ontvangen en het afleveradres correct is ingevoerd, kunt u contact met ons opnemen. We zullen u dan een nieuw krantje sturen. 

Uitzonderingen: we zijn voor het verzenden van onze krantjes afhankelijk van het postbedrijf. Hierdoor kan het voorkomen dat de bezorging wordt vertraagd op feestdagen of bij stakingen ...

U heeft tot de avond voor uitgifte van uw krantje, zondagavond om middernacht, de tijd om berichtjes te plaatsen. In het berichtenoverzicht van de familie kunt u zien wanneer uw volgende krantje wordt uitgegeven.

Indien u inlogt via een computer ziet u een icoontje met een potlood rechts naast uw gepubliceerde berichtjes staan. Zodra u op dat icoontje klikt, kunt u ervoor kiezen het berichtje te wijzigen of definitief te verwijderen.
Indien u inlogt via de Famileo-app ziet u rechts naast het gepubliceerde berichtje drie puntjes onder elkaar staan. Zodra u op daarop klikt, kunt u ervoor kiezen het berichtje te wijzigen of definitief te verwijderen.

Als u de optie 'open voor familie' aanvinkt, kunnen andere familieleden in het netwerk uw berichtje niet zien in het berichtenoverzicht van de familie of in het krantje voor de familieleden. Het berichtje zal uitsluitend in het krantje voor uw familielid komen te staan.

De familiespaarpot is nieuw en stelt alle familieleden die zich bij Famileo hebben ingeschreven, in staat om bij te dragen aan de betaling van het abonnement. Iedereen bepaalt zelf wanneer en hoeveel hij of zij wil bijdragen! Er zal dus alleen een bedrag van de betaalpas van de beheerder van het account worden afgeschreven wanneer het saldo in de spaarpot niet toereikend is.

Le saut de ligne n’est pas disponible, cette restriction est faite pour ne pas casser la mise en page des gazettes. Comme pour la restriction du nombre de caractères, notre algorithme n’est pas encore assez évolué pour gérer toutes les formes de mise en page. (NL)

Ja, het is vanaf heden mogelijk de datum en het tijdstip van uw publicatie te wijzigen via de kalenderoptie vlak boven uw bericht.

Waarom is deze functie zo handig?
U kunt de datum wijzigen: dankzij deze nieuwe functie kunt u tijdens of na het publiceren van een berichtje de datum wijzigen naar een datum in het verleden, zodat berichten beter op elkaar aansluiten.
U bepaalt de volgorde: u kunt zonder problemen op elk moment de volgorde van uw berichten wijzigen door met de datum en/of het tijdstip te schuiven.
Tip: indien u de datum en/of het tijdstip wijzigt, wordt het bericht tevens op de familiemuur verschoven naar de juiste plek. Kijk even of deze verschuiving naar wens is of pas de datum opnieuw aan.

Let op:
U kunt uiteraard berichten blijven plaatsen zoals u dit gewend bent. U hoeft niet per se gebruik te maken van de kalenderoptie. De berichten zullen op dezelfde wijze in het krantje worden geplaatst: het bericht dat u als eerste op de familiemuur plaatst, zal tevens als eerste in het krantje verschijnen.
U kunt de datum niet verplaatsen naar een datum in de toekomst of ver weg in het verleden.

Er is een maximum aantal berichtjes ingesteld om te voorkomen dat er te grote volumes moeten worden afgedrukt. De huidige limiet is 30 berichtjes per krantje. Bovenaan in het berichtenoverzicht staat een blauwe balk met daarin het aantal geplaatste berichtjes.

U kunt hiervoor de functie 'Berichtje aan de familie' gebruiken. Al uw familieleden ontvangen dan een e-mail met uw bericht. Uw familielid ontvangt de e-mail echter niet, omdat we hem/haar niet om een e-mailadres vragen.

Vanwege de grote hoeveelheid gegevens kan uw familieaccount uit maximaal 60 personen bestaan. Deze limiet is nog nooit bereikt, maar mocht het zich voordoen, dan kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Ja. U kunt hiervoor de functie 'Aansluiten bij een familie' gebruiken.

Als u uw account wilt verwijderen, gaat u naar uw profiel en klikt u op 'Wijzigen'. Op de pagina die dan verschijnt, vindt u de knop 'Mijn account verwijderen'.

Ja! Famileo ontwikkelt zich deels dankzij mond-tot-mondreclame. Door middel van het sponsoringsysteem kunt u uw petekind een abonnement van een maand cadeau doen en maakt u tegelijkertijd zelf kans op mooie cadeaus voor uw familielid.

Famileo is een besloten en veilig familienetwerk zonder advertenties.
De verzamelde gegevens staan in onze database en worden nooit verkocht. We gebruiken de gegevens uitsluitend voor de goede werking van onze dienst.
U blijft de eigenaar van uw gegevens en kunt ons altijd vragen de gegevens na opzegging van uw abonnement te verwijderen. Klik hier om ons privacybeleid te bekijken:
https://www.famileo.com/famileo/nl-NL/politiek-vertrouwelijkheid

Al uw gegevens worden beschermd en staan veilig op de eigen servers van Famileo. Ze zijn versleuteld en alleen via ons platform toegankelijk. Klik hier om ons privacybeleid te bekijken:
https://www.famileo.com/famileo/nl-NL/politiek-vertrouwelijkheid

Als de zorgorganisatie al partner is, zal deze Famileo aanbieden aan uw familielid om zo de banden binnen de familie aan te halen.

> Een familielid is al ingeschreven
U kan gratis aansluiten bij het familieaccount door zelf een profiel aan te maken. 
Vraag aan de familieleden die al ingeschreven zijn om u de « familiecode » te bezorgen. Deze beveiligde code is privé en beschikbaar op de Familieberichtgeving. Met deze code gaat u naar de rubriek «Ik sluit me aan bij mijn familie» en laat u begeleiden.
Zij die al ingeschreven zijn kunnen u ook een uitnodiging sturen per email of sms die al voor ingevuld is.

> Mijn familie is nog niet ingeschreven
Het personeel van de zorgorganisatie zal u de nodige informatie bezorgen om een account te kunnen aanmaken. 
Als uw account is aangemaakt, kunnen alle andere familieleden ook hun profiel aanmaken en zich gratis aansluiten bij het familieaccount.

Klik op "Mijn account" rechts bovenaan de homepage van de website om u in te loggen.
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken door te klikken op "Wachtwoord vergeten?". Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn persoonsgebonden.

Let op: de familiecode is geen gebruikersnaam. Deze zorgt er alleen voor dat u zich de eerste keer veilig kunt inschrijven. Wanneer u de volgende keer wilt inloggen, moet u de inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) gebruiken die u bij de inschrijving heeft ingevoerd.

Met deze code kunt u zich bij uw besloten familienetwerk van Famileo aansluiten. De code bestaat uit 6 karakters. U kunt de code op twee manieren gebruiken:
- Ga naar de website www.famileo.com en klik vervolgens in het menu linksboven op de rubriek "Ik abonneer mijn familie"'. Maak vervolgens in enkele klikken uw profiel aan.
- Download de Famileo-app in de Apple Store of Play Store, klik op "Inschrijven" en volg de instructies.

Een configuratie van ons team is nodig om uw account te ontgrendelen, neem contact met ons op!

Het krantje is momenteel beschikbaar in het Frans, Engels, Nederlands en Spaans.
Indien u graag uw berichtjes in een andere taal schrijft, dan is dat zeker mogelijk. Echter niet alle karakters en talen zijn op dit moment compatibel met ons systeem. Het kan voorkomen dat er in een bepaalde taal wordt geschreven en deze lijkt te worden geaccepteerd door de app. In het krantje zullen deze karakters echter door een vraagteken worden vervangen.

Hierbij de talen die compatibel zijn met ons systeem:
- Duits
- Catalaans
- Deens
- Italiaans
- Noors
- Portugees
- Zweeds
Wij werken er hard aan om zo snel mogelijk meer talen aan te kunnen bieden.

Het formaat is ontwikkeld en gevalideerd door ergotherapeuten zodat het gemakkelijk door iedereen gelezen kan worden.
Het krantje is in een A4 formaat en kan zoveel berichtjes hebben als u wilt. De opmaak gebeurt automatisch en de berichtjes verschijnen in de volgorde waarin ze door de familie werden geplaatst. Er zijn slechts 2 foto's per pagina om een optimale leesbaarheid te bekomen.
Klik hier om het voorbeeldkrantje te bekijken:
https://www.famileo.com/bundles/web/_nl/files/Gazette-demo-structure.pdf?v7-16

Vous n’êtes pas limités sur le nombre de messages à envoyer. Les gazettes sont éditées tous les lundis, avec l’ensemble des messages postés par votre famille durant la semaine. Elles sont imprimées par l’établissement et distribuées à votre proche comme du courrier. (NL)

Indien u inlogt via een computer ziet u een icoontje met een potlood rechts naast uw gepubliceerde berichtjes staan. Zodra u op dat icoontje klikt, kunt u ervoor kiezen het berichtje te wijzigen of definitief te verwijderen.
Indien u inlogt via de Famileo-app ziet u rechts naast het gepubliceerde berichtje drie puntjes onder elkaar staan. Zodra u op daarop klikt, kunt u ervoor kiezen het berichtje te wijzigen of definitief te verwijderen.

Als u de optie 'open voor familie' aanvinkt, kunnen andere familieleden in het netwerk uw berichtje niet zien in het berichtenoverzicht van de familie of in het krantje voor de familieleden. Het berichtje zal uitsluitend in het krantje voor uw familielid komen te staan.

Het is niet mogelijk om op een volgende regel verder te gaan, omdat de lay-out van het krantje anders verstoord raakt. Ons algoritme kan slechts een beperkt aantal tekens verwerken en is nog niet ver genoeg ontwikkeld om alle soorten opmaak aan te kunnen.

Ja, het is vanaf heden mogelijk de datum en het tijdstip van uw publicatie te wijzigen via de kalenderoptie vlak boven uw bericht.

Waarom is deze functie zo handig?
U kunt de datum wijzigen: dankzij deze nieuwe functie kunt u tijdens of na het publiceren van een berichtje de datum wijzigen naar een datum in het verleden, zodat berichten beter op elkaar aansluiten.
U bepaalt de volgorde: u kunt zonder problemen op elk moment de volgorde van uw berichten wijzigen door met de datum en/of het tijdstip te schuiven.
Tip: indien u de datum en/of het tijdstip wijzigt, wordt het bericht tevens op de familiemuur verschoven naar de juiste plek. Kijk even of deze verschuiving naar wens is of pas de datum opnieuw aan.

Let op:
U kunt uiteraard berichten blijven plaatsen zoals u dit gewend bent. U hoeft niet per se gebruik te maken van de kalenderoptie. De berichten zullen op dezelfde wijze in het krantje worden geplaatst: het bericht dat u als eerste op de familiemuur plaatst, zal tevens als eerste in het krantje verschijnen.
U kunt de datum niet verplaatsen naar een datum in de toekomst of ver weg in het verleden.

U kunt hiervoor de functie 'Berichtje aan de familie' gebruiken. Al uw familieleden ontvangen dan een e-mail met uw bericht. Uw familielid ontvangt de e-mail echter niet, omdat we hem/haar niet om een e-mailadres vragen.

Vanwege de grote hoeveelheid gegevens kan uw familieaccount uit maximaal 60 personen bestaan. Deze limiet is nog nooit bereikt, maar mocht het zich voordoen, dan kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Inderdaad, u kan daarvoor de functie "Aansluiten bij een familie" gebruiken, die vindt u in uw Famileo account op de website of de app.

Indien u Famileo wilt aanbieden aan familieleden die niet in een zorgorganisatie wonen, kan u gewoon inschrijven voor een abonnement. Het krantje zal dan door ons zelf geprint worden en door de post geleverd worden in de brievenbus van uw familielid. Dit vindt u in de rubriek "Een ander familielid abonneren" op uw Famileo account, toegankelijk via pc.

Famileo weetje: dank zij de mogelijkheid om berichten te dupliceren kan u dezelfde boodschap aan meerdere abonnees sturen

Als u uw account wilt verwijderen, gaat u naar uw profiel en klikt u op 'Wijzigen'. Op de pagina die dan verschijnt, vindt u de knop 'Mijn account verwijderen'.

Ja! Famileo ontwikkelt zich deels dankzij mond-tot-mondreclame. Door middel van het sponsoringsysteem kunt u uw petekind een abonnement van een maand cadeau doen en maakt u tegelijkertijd zelf kans op mooie cadeaus voor uw familielid.

Famileo is een besloten en veilig familienetwerk zonder advertenties.
De verzamelde gegevens staan in onze database en worden nooit verkocht. We gebruiken de gegevens uitsluitend voor de goede werking van onze dienst.
U blijft de eigenaar van uw gegevens en kunt ons altijd vragen de gegevens na opzegging van uw abonnement te verwijderen. Klik hier om ons privacybeleid te bekijken:
https://www.famileo.com/famileo/nl-NL/politiek-vertrouwelijkheid

Al uw gegevens worden beschermd en staan veilig op de eigen servers van Famileo. Ze zijn versleuteld en alleen via ons platform toegankelijk.Klik hier om ons privacybeleid te bekijken:
https://www.famileo.com/famileo/nl-NL/politiek-vertrouwelijkheid