Ons verhaal:

Het begon allemaal met een mooi familieverhaal

Een idee is geboren

Het begon allemaal met een mooi familieverhaal. Tanguy, de uitvinder van Famileo, merkte dat het moeilijk was om met zijn oma Elisabeth te communiceren omdat technologie een te grote uitdaging voor haar is. Hij heeft het briljante idee gehad om een nieuwe tool te ontwerpen waarmee zijn hele familie foto's kan delen met Elisabeth zonder dat zij hiervoor technologie nodig heeft: een mobiele app waarin de hele familie foto's en berichtjes kan plaatsen die worden omgetoverd tot een papieren familiekrantje. Zijn vriend Armel zit op dezelfde golflengte en al snel besluiten ze dit idee tot uitvoering te brengen voor grootouders die thuis wonen en tevens in zorgcentra in Frankrijk. Dit bleek het begin van een mooi avontuur!
2015

100.000 families later

Grootouders zijn helemaal in de wolken: zij hebben nog nooit zoveel foto's van hun kinderen en kleinkinderen ontvangen! Het is een waar plezier voor families om berichtjes te sturen en te zien dat hun mooiste herinneringen in de vorm van een krantje worden gedrukt. Zij vinden het tevens ook heel leuk om te zien wat de andere familieleden publiceren. Telkens wanneer de familie samen is worden de krantjes opnieuw gelezen. Na maar liefst 5 jaar zijn al meer dan 100.000 familieleden overtuigd en genieten zij nog dagelijks van het delen van mooie herinneringen!
2020

Famileo wereldwijd

Dankzij onder andere prachtige beoordelingen van expatgezinnen en samenwerkingen met zorgorganisaties wereldwijd is Famileo ook in het buitenland een bekend fenomeen geworden. Onze krantjes toveren een glimlach op het gezicht van grootouders in meer dan 50 landen! Onze krantjes zijn inmiddels al beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Hoe geweldig zou het zijn als nóg meer personen wereldwijd kunnen genieten van onze krantjes?
2021

Wilt u graag nog meer over ons weten?

Onze drijfkracht

Wij vinden het ontzettend belangrijk om u meer te vertellen over onze belangen en drijfkracht.

Ons team

Wij zijn één grote familie die dankzij u alleen maar groter wordt! Wij vertellen u graag meer over de gezichten achter ons succes.