Verbondenheid, toegankelijkheid, betrokkenheid:

Onze drijfkracht

De kracht van verbondenheid

Famileo is in de eerste plaats een verhaal van verbondenheid, een schakel die families samenbrengt en die eenzaamheid bestrijdt. Het is een middel dat u verbindt met uw dierbaren en dat ervoor zorgt dat familiebanden worden onderhouden, verrijkt en beschermd. Wij werken als team nauw samen om dagelijks dit prachtige doel van verbondenheid te bereiken en in stand te houden met u als onze trouwe gebruiker.

Dit gevoel van verbondenheid is kostbaar en zorgt ervoor dat Famileo kan groeien op basis van onze creativiteit en uw waardevolle feedback en verzoeken. Vele abonnementen zijn afgesloten dankzij uw aanbevelingen. U bent de kern van Famileo en wij danken u hiervoor!

Een middel voor de hele familie

Famileo is geen luxeproduct. Het is ons doel families samen te brengen en de mooiste herinneringen intact te houden. Wij hebben ervoor gekozen zo laag mogelijke prijzen aan te bieden en onze app zeer gebruiksvriendelijk te maken, zodat iedereen zich eenvoudig kan inschrijven en zijn weg kan vinden. Het is soms een uitdaging om de eenvoud te behouden, maar wij zijn er trots op dat wij een dienst kunnen aanbieden waarvan iedereen tussen de 7 en 97 (of zelfs ouder!) gebruik kan maken, en dat voor zo'n lage prijzen. Het is ons hoofddoel om families dichter bij elkaar te brengen ondanks afstand, leeftijd, beperkingen of zelfs detentie.

Wilt u graag nog meer over ons weten?

Ons team

Wij zijn één grote familie die dankzij u alleen maar groter wordt! Wij vertellen u graag meer over de gezichten achter ons succes.

Ons verhaal

Alles begon met een mooi familieverhaal. Om die reden dragen we nu bij aan dat van u en maken wij al 8 jaar lang elke maandag krantjes.